Irlanninvesispanieli

Maailmassa on monenlaisia ​​koiria. Maailmassa on monia koiralajeja. Jotkut niistä ovat yksinkertaisia ​​koiria, joiden elämä on hyvin yksinkertaista. Samalla jotkut koirat ovat erityisiä, ja joiden elämä on hyvin epätavallista. Yksi näistä koirista on irlanninvesispanieli.
Irlanninvesispanieli on alun perin Irlannista. Tämä laji on syntynyt ja kehittynyt Irlannissa. Irlanninvesispanielilla on myös monia muita houkuttelevia nimiä, kuten Shannon Spaniel, Whiptail, Rat Tail Spaniel ja Bog Dog. Tämä koira on paljon vahvempi kuin mikään muu hänen luokkansa koira.

Tämän rodun koirat ovat hyvin erikoisia. Irlanninvesispanielin keskimääräinen korkeus on noin 20-25 tuumaa, jotka ovat täysin mahtavia. Tämän rodun koirat ovat paljon raskaita ja niiden keskimääräinen paino on noin 45-65 kiloa. Maailmassa on monia eläimiä, jotka elävät hyvin pitkään. Mutta on niin monia olentoja, joiden elämä on hyvin vähäistä. Tämä koira on samanlainen kuin ne olennot, joiden ikä on myös hyvin alhainen. Tämän koiran keskimääräinen elinikä on 10–12 vuotta ja jos koira on hyvin sopiva, hän voi elää 11–12 vuotta. Muuten hän luopuu elämästä 10-vuotiaana. Tämä koiralaji on aina hyvin innoissaan, se on yleinen tapa elvyttää urheilua. Tulet yllättymään, kun tiedät, että irlantilaisten vesispanielien energia on pisin kaikista muista koirista. Tämä koira on erittäin energinen, sen energiaaso pysyy aina korkeana; toiset koirat väsyvät helposti 2-3 tunnin urheilun jälkeen. Mutta tämä koira voi leikkiä jopa kymmenen tuntia. Saatat olla yllättynyt siitä, että Irlanninvesispanielia pidetään tuhmimpana kaikista spanielikoirista. Koska niiden energiataso pysyy niiden kehossa pitkään ja ne ovat aina täynnä innostusta, joten ne rakastavat urheilua ja kepposia. Näistä koirista yllättävin asia on, että ne eivät halua olla kiinnikytkettynä. Ne rakastavat vapautta. Jos niitä pidetään kytkettynä, niin tämä viha on luonteeltaan sellainen, joka voi osoittautua erittäin kohtalokkaaksi, joten on parempi jättää ne toiveidensa mukaisesti vapaaksi, ja antaa niiden kävellä vapaasti pitkin taloa.
Joten, jos aiot saada irlanninvesispanielin kotiin, älä unohda pitää näitä asioita mielessä. Nämä tiedot auttavat sinua paljon huolehtimaan irlanninvesispanielista.

Irlanninvesispanieli
Scroll to top