Eläinkommunikoijat

Monet eläin tulkintoja tekevät kuvailevat huomanneensa jo lapsena, että he omaavat eläinten kanssa kommunikoinnin lahjan. Tiedän, että itsekin osaan yhdistää itseni eläinten kommunikoinnin tasolle. Jos eläimet puhuvat meille jatkuvasti ja me puhumme heille ja kumpikaan meistä ei oikeastaan tee sitä tarkoituksella, niin tarkoittaako se, että päivittäin hukkaamme pinoittain informaatiota ihan kotiympyröissä? Ehkä sen vuoksi tuntuu, että kissasi on lähes jatkuvasti vihainen ja koirasi rakastaa sinua täysin pyyteettömästi, vaikka et olekaan paras mahdollinen lemmikin omistaja kaiken aikaa. Lemmikkisi tarkkailevat mielialojasi kaiken aikaa. Eläinkommunikoijat työskentelevät tavalla, jota tavallisten ihmisten on vaikea ymmärtää. Se, että he auttavat meitä kommunikoinnissa lemmikkiemme kanssa riittää, ei tarvitsekaan tietää miten he sen tekevät. Mutta helpottaakseen hämmennystä asian suhteen eläinkommunikoijat ainakin yrittävät selittää lahjaansa ja itseasiassa on myös mahdollista saada ohjausta eläinkommunikoinnissa itsekin. Joillekin eläinten ystäville kaikki tällainen kommunikointi on luontaista, toisille se voi tuntua todella oudosta ja ristiriitaiselta.

Riippumatta yksilöllisistä eroista, suurin osa eläinkommunikoijista kuvailevat työskentelytapojaan seuraavasti:

1.  Ensimmäiseksi eläinkuiskaaja/kommunikoija rentouttaa ja tyynnyttää mielensä. He käyttävät mieltään saadakseen kontaktin eläimen energioihin. He visualisoivat mielessään eläimen ja kutsuvat sitä telepaattisesti nimeltä saadakseen sen huomion. Eläinkommunikoija hyväksyy minkä tahansa vastauksen tai reaktion hän saakaan ja myös tiedostaa vastaanottaneensa sen.

2.  Eläinkommunikoija esittää eläimelle kysymyksiä, usein kuvan tai valokuvan kautta. Joskus kuvia käytetään lisänä tai sanojen sijaan. Monet kuvailevat, että vastaukset tulevat kuvina tai sanojen ja kuvien yhdistelminä. Toiset kuvailevat, kuinka eläimet vastaavat lapsenomaisella äänellä.

3.  Eläinkommunikoija välittää lemmikin vastaukset sen omistajalle ja kysyy tarvittaessa lisäkysymyksiä. Eläin saattaa myös haluta välittää viestin omistajalleen. Jos omistaja haluaisi lemmikin esimerkiksi korjaavan häiriökäyttäytymistään, eläinkommunikoija visualisoi ratkaisun. Jotkin eläinkommunikoijat käyvät myös lemmikin kehon läpi saadakseen tietää esimerkiksi kivuista. Hänellä on myös taito välittää parantavia energioita.

Energia, josta tässä puhutaan voi siis matkustaa mihin tahansa suuntaan välimatkoista välittämättä. Tiedemiehet eivät ole ainakaan vielä pystyneet mittaamaan tällaista elektromagneettista energiaa. Tieteellisesti ei ole löydetty todisteita tämäntyyppisen energian olemassaolosta, koska tiede ei tunne niin herkkiä sensoreita, jotka voisivat tällaista energiaa ottaa vastaan. Eläinkommunikoijat tekevät myös huomioita eläimen tietoisuudesta ja älykkyydestä.

www.ennustaja24.fi

Eläinkommunikoijat
Scroll to top